Att här finns mycket för barnen har ni nog listat ut, här har man verkligen satsat extra på barn och barnfamiljer inte minst när det gäller i backarna och allt kring skidåkningen på plats med allt från bra barnbackar till björnbusar, skidskola och aktiviteter.

Men man har också satsat på mycket annat runtomkring för barnen, som barnpassning på björnidet och afterski på helgerna. Vi missade tyvärr afterski då vi tog en vända till vårdcentralen efter en smärre olycka men kom hem en liten stund innan det slutade och kunde se hur mycket barn och familjer som samlats där, himla synd att bi missade det men en av många anledningar till att komma tillbaka. Det vi däremot kunde gå på var minidiscot igår som hålls här på Branäsberget på lördagar. Supermysigt för barnen med disco, här var det både dansstop, limbo och lekar.

 Killarna var lite blyga i början båda två, men tillsammans går allt bra och Lex tog med sig Logan ut till de andra barnen. De ställde sig på en liten scen och körde egen show när de väl blivit varma i kläderna och glada över att vara på discot. Även Malin från Göteborg  med familj var på plats så killarna passade på att leka med dem på discot.

Efter minidiscot var det dags för snowraceråkning, också uppstyrt av gänget på plats och här finns showar er att låna om man kommer, bara man tar med sig hjälm. Det är för alla barn och är lite senare på kvällen, så det blir de lite större barnen.