Det är alltid skönt att komma hem när man varit iväg, men jag kan ärligt erkänna att vi redan saknar vackra Branäs, snön solen och allt annat roligt som barnen och vi har gjort, i familjevänliga Branäs för det märks verkligen att man satsat lite extra på just barn och familjer, det märks i många saker och detaljer på plats. Barnen har sysselsatt sig själva i mycket, det har varit pigga morgonar och bråttom ut i backarna för att få ut så mycket av vistelsen som det går, både för stora och små. För killarna var det första besöket i fjällen, en upplevelse i sig och även om jag önskat att Lex nu kunde åka helt själv så behöver de ett par dagar till att lära sig åka tycker jag, en weekend är mysigt men en vecka är perfekt. Vi har redan bestämt att vi vill åka tillbaka till Branäs nästa säsong och då minst en vecka, och då skall båda killarna få gå i deras skidskola, som vi bara hört och sett gott om i backarna.

Snögaranti ända in i mars känns fantastiskt, här var det verkligen gott om snö i backarna och jag tror att i princip alla backar var öppna både på berget och i byn. Våra första dagar bjöd på sol och blå himmel, vilket är underbart och sista dagen snöade det, vilket gav både mjukare backar och åkning. Oavsett väder var det lika mycket folk ute, ett gott tecken på att man kan åka vilket som. 

  

Att ha spenderat tid i detta underbara vinterlandskap har gjort gått för både kropp och själ och vi har laddat med massa energi. Allt har varit smidigt ända från incheckningen, genomtänkt, anpassat och smart löst in i minsta detalj, lätt med parkering, rummet är väl utrustat och perfekt beläget, restaurangerna har god mat och lätt att beställa från, även från bostaden om man vill, det finns något för alla i både backar och aktiviteter. Så vi ses garanterat snart igen.