Reseinspiration
Till startsidan

På kärt återseende

Tyvärr är det dags att packa bilen och åka hem, vi skulle lätt kunna stanna flera dagar till och nästa resa får bli längre, finns så många backar och så mycket här för barnen att göra så det hinner aldrig bli tråkigt.

Vi vill passa på att tacka för alla ni som följt oss denna veckan, vi kommer GARANTERAT tillbaka- ( jag har redan börjat kolla på nya resor hit (=

Tack alla grymma skidlärare – speciellt tack till Elin & Isak som våra barn hade, bägge har utvecklats otroligt mycket på bara tre dagar.

Jag och Alexander har haft det fantastiskt – ja hela familjen har stormtrivs här. så glada och påfyllda för energi! TACK BRANÄS och BJÖRNBUSARNA!

Snowboard och Pizza

Hej!

Jag lärde mig skidor förra året i branäs som vuxen (igen) eller rättare sagt jag har åkt sedan kanske 2 år till 10, sedan bytte jag till snowboard som jag är mycket mer säkert men, men som ni alla vet är det inte så enkelt att ha en unge mellan benen om man kör bräda.

Efter 3 dagar i skidskolan för bägge kidsen kände jag bara att de fixar detta nu, och jag kan ÄNTLIGEN åka bräda- sagt och gjort jag gick och hyrde en bräda , 10 min senare så stod jag starklart och WIIIIHOOOOO va kul det va!!

Idag kunde hela familjen för första gången ta oss ner över till andra sidan berget, i byn) SÅ LÅNG backe men det va nysnöat och underbart i backarna.

Ikväll så käkade vi på loftet pizza, va lyxigt att sätta sig vid bordet och ha allt framdukat efter en lång dag i backen.

kram

Björnbusarna, och skidskola

Hej!

Vilken dagar vi haft helt otroligt, bägge kidsen går i skidskola och utvecklas just nu att bli säkrare åkare och blå backar kan jag kan ju inte längre hänga med i deras tempo.. SWISH säger det!

Dagens höjdpunkt för kidsen va nog kramen ifrån Björnbusarna, – dagens höjdpunkt för alexander va hans åk med privatlärare och min dagens höjdpunkt va helt enkelt klart vägen ner till gondolen ifrån toppen med hela familjen.

Vi laddar för en HELDAG i backen i morgon,

Kram

 

Brännblåsa och blåst

Hej Svejs,

bara för att titeln låter lite sooooodär vill jag ändå bara meddela att vi mår bra och har det RÅ gött!

Älskar enhelheten här, skidorna står i båset, incheckning när boendet är klart som sms, allt hämtas smidigt av oss själva, Noll köer noll tidsfördriv, för någon som mig som äslkar att optimera tiden är det perfekt!

Efter någras minst sagt blåsiga åk stannade vi till på toppstugan för att käka, här råkade minstingen i familjen tappa sin brännheta varma choklad över benen- han fick rejält ont och har några brännblåsor på benet, men han VA HELT GALET nöjd med att han blev erbjuden att få åka scooter ner ifrån toppstugan till vårt boende här på soltorget.  Servicen här är på topp- tänk det gjorde hans dag att åka scooter 5 min.

Sitter i lägenheten och funderar på antingen dra ut och åka skidor eller gå till gymmet , hmm… svårt val (= Soltorgets lägenheter är verkligen SÅ NICE!

Ikväll kommer en grym tävling på min instagram! – vinn ett helt skidset- FÖLJ @powerbylisa

Kram

 

 

Branäs here we come!

Hej Alla underbara!

Nu står kidsen hemma och stampar och vill iväg- NU NU NU!!

Vår familj har verkligen väntat på att få åka skidor- vilket vi tycker är det perfekta semestern, aktivt tillsammans med barnen.

Planering för veckan är att båda små grabbarna skall gå i skidskola, min man ska åka många långa åk (han är grym skidåkare) och jag ska testa GYMMET! – haha så klart ska vi också åka massa skidor och ha det riktigt gött!

Följ mig på instagram @powerbylisa för live uppdateringar, rundvandring i lägenheten och kanske får ni se mig ramla på skidor.