Reseinspiration
Till startsidan

Tack och på återseende

Då va det sista dagen för oss och dags att åka hem, vi ha med att åka den nya liften toppexpressen och åkte ner i den svarta backen hela familjen, det hade jag aldrig trott första dagen. Förra året åkte vi mest Mario backen men nu va den bästa pepsi fun park där vi skulle hoppa hoppa och hoppa (= det va superkul , fast jag åkte bredvid hoppet haha..

Vi ser redan fram emot nästa år i Branäs, det är helt underbart här och jag måste verkligen rekommendera Soltorget, det har gjort hela semestern så smidigt och enkelt- skidresa på allas nivå.

 

Stort tack för dessa underbara dagar!

Kram Familjen Wilborg

 

Skidskola och trötta vader

hej svejs!

Äntligen har våra kids blivit så stora att vi kan åka långsvängen (den blå goa backen) utan att stanna, och herrejisses nu kommer jag ihåg att jag får sjuk träningsvärk i vaderna,. Att åka skidor ger än så många fördelar- Dagsljus, och många stående timmar i halv squat – riktigt bra för både kropp och knopp. Upplever att vi alla i familjen somnar som stockar ganska tidigt på kvällarna.

Idag har grabbarna varit på skidskola och de tar verkligen stormkliv fram, vi vuxna passar då på att fräsa ner i svarta backen, efter skidskolan åkte vi ner till mattestugan tog en kanelbulle och varm choklad, verkligen skidsemester!

 

Idag ska vi ha mellomys med taco- allt inhandlat i butoken i A-huset vid soltorget – så smidigt verkligen älskar enkelheten här på soltorget , rekommenderar verkligenalla som vill ha en smidig semester att åka hit.

I morgon är sista dagen och jag ska nu börja förbereda för i morgon ska vi vara i backen 09.00 för att MAXA ut!

Älskar soltorget och älskar verkligen Branäs!

 

Att leva

Det är skillnad på att leva och överleva- att överleva känns det ibland som man gör när livet snurrar på i 120 knyt och det känns som man springer runt runt runt. För mig är det otroligt viktigt att hitta glädjen och att leva i vardagen men idag har det varit en hel dag av att LEVA- se mina barn utvecklas på skidor, känna solen i ansiktet, och glida ner för backarna utan tider att passa.

Nu när jag glidit ner i soffan efter både middag och gym så känner jag mig alldeles varm i kroppen.

Detta är att leva.

Äntligen tillbaka på Soltorget

Varför ändra på ett superkoncept?

Ni vet otåliga barn i bilen och alla vill bara UT I BACKEN…..

Vi slog rekord- vi parkerade bilen i parkeringshuset under vårt boende på soltorget , gick till uthyrningen som ligger 100 meter bort och där fanns allt- all utrustning liftkort i vårt angivna bås som vi fått på sms kan det bli smidigare , så en kvart därefter gled vi äntligen ner i backen.

Ski/In out är verkligen supersmidigt, och barnens skidskola är utanför dörren, vi anser att detta är absolut bästa stället och boendet för oss som familj. Familjen Wilborg består av Axel 8 år, Olle 7 år min man Alexander och jag Lisa.

 

Vill ni ha underbara videos ifrån boendet och åkandet så tycker jag att ni ska följa med oss via @powerbylisa instagram!

Nu ska vi ut i backen Vi hörs!

På kärt återseende

Tyvärr är det dags att packa bilen och åka hem, vi skulle lätt kunna stanna flera dagar till och nästa resa får bli längre, finns så många backar och så mycket här för barnen att göra så det hinner aldrig bli tråkigt.

Vi vill passa på att tacka för alla ni som följt oss denna veckan, vi kommer GARANTERAT tillbaka- ( jag har redan börjat kolla på nya resor hit (=

Tack alla grymma skidlärare – speciellt tack till Elin & Isak som våra barn hade, bägge har utvecklats otroligt mycket på bara tre dagar.

Jag och Alexander har haft det fantastiskt – ja hela familjen har stormtrivs här. så glada och påfyllda för energi! TACK BRANÄS och BJÖRNBUSARNA!

Snowboard och Pizza

Hej!

Jag lärde mig skidor förra året i branäs som vuxen (igen) eller rättare sagt jag har åkt sedan kanske 2 år till 10, sedan bytte jag till snowboard som jag är mycket mer säkert men, men som ni alla vet är det inte så enkelt att ha en unge mellan benen om man kör bräda.

Efter 3 dagar i skidskolan för bägge kidsen kände jag bara att de fixar detta nu, och jag kan ÄNTLIGEN åka bräda- sagt och gjort jag gick och hyrde en bräda , 10 min senare så stod jag starklart och WIIIIHOOOOO va kul det va!!

Idag kunde hela familjen för första gången ta oss ner över till andra sidan berget, i byn) SÅ LÅNG backe men det va nysnöat och underbart i backarna.

Ikväll så käkade vi på loftet pizza, va lyxigt att sätta sig vid bordet och ha allt framdukat efter en lång dag i backen.

kram

Björnbusarna, och skidskola

Hej!

Vilken dagar vi haft helt otroligt, bägge kidsen går i skidskola och utvecklas just nu att bli säkrare åkare och blå backar kan jag kan ju inte längre hänga med i deras tempo.. SWISH säger det!

Dagens höjdpunkt för kidsen va nog kramen ifrån Björnbusarna, – dagens höjdpunkt för alexander va hans åk med privatlärare och min dagens höjdpunkt va helt enkelt klart vägen ner till gondolen ifrån toppen med hela familjen.

Vi laddar för en HELDAG i backen i morgon,

Kram

 

Brännblåsa och blåst

Hej Svejs,

bara för att titeln låter lite sooooodär vill jag ändå bara meddela att vi mår bra och har det RÅ gött!

Älskar enhelheten här, skidorna står i båset, incheckning när boendet är klart som sms, allt hämtas smidigt av oss själva, Noll köer noll tidsfördriv, för någon som mig som äslkar att optimera tiden är det perfekt!

Efter någras minst sagt blåsiga åk stannade vi till på toppstugan för att käka, här råkade minstingen i familjen tappa sin brännheta varma choklad över benen- han fick rejält ont och har några brännblåsor på benet, men han VA HELT GALET nöjd med att han blev erbjuden att få åka scooter ner ifrån toppstugan till vårt boende här på soltorget.  Servicen här är på topp- tänk det gjorde hans dag att åka scooter 5 min.

Sitter i lägenheten och funderar på antingen dra ut och åka skidor eller gå till gymmet , hmm… svårt val (= Soltorgets lägenheter är verkligen SÅ NICE!

Ikväll kommer en grym tävling på min instagram! – vinn ett helt skidset- FÖLJ @powerbylisa

Kram

 

 

Branäs here we come!

Hej Alla underbara!

Nu står kidsen hemma och stampar och vill iväg- NU NU NU!!

Vår familj har verkligen väntat på att få åka skidor- vilket vi tycker är det perfekta semestern, aktivt tillsammans med barnen.

Planering för veckan är att båda små grabbarna skall gå i skidskola, min man ska åka många långa åk (han är grym skidåkare) och jag ska testa GYMMET! – haha så klart ska vi också åka massa skidor och ha det riktigt gött!

Följ mig på instagram @powerbylisa för live uppdateringar, rundvandring i lägenheten och kanske får ni se mig ramla på skidor.