Imorse, klockan 06.00 startade bilen från Borås mot Branäs. Vi var framme redan klockan 12.30, resan gick så snabbt trots att vi tog en mysig frukostpaus. Incheckning var klockan 14. Vad gör vi nu? 1,5 kvar. Vi åkte ner i garaget som tillhör Soltorget och parkerade. Snabbt slängde vi ett öga på incheckningslapparna ifall det skulle kunna vara så att vårt namn stod med och JA – vilken tur! Vårt rum var redo tidigare än förväntat, vårt rum och massa andra rum. Så skönt, speciellt när man reser med småbarn! 🙂

Incheckningen gick så smidigt, allt från att lappen med rumsnycklar låg klar vid ankomst till att vi fick garageplats för bilen  (med elladdning) och inte nog med det, hissen från garaget gick rätt upp till vår våning och strax utanför hissen var vårt rum. Incheckningen gick på totalt 10 minuter, allt från ankomst till att vi var uppe på rummet.

Vi värmde lunch som vi hade med oss (köttfärssås och spagetti med riven parmesanost). Rummet har ett eget litet kök med spis, diskmaskin osv, sedan la jag mig i soffan och drack en kopp kaffe innan vi gav oss ut i solen och backen.

Det är fjärde gången vi är här och det känns verkligen som hemma för oss. Branäs känns så familjärt och mysigt. De har verkligen tänkt på allt för att underlätta för oss föräldrar och göra skidsemestern behagligt för alla, stora som små. Backarna, vi har saknat er! Hissen ner, in i skidförrådet där vår förhyrda skidutrustning stod med liftkort, på med allt och ett steg med pjäxorna och vi var ute i backen. DRÖM!

Nu är vi så trötta, tidig morgon och intensivt åk i skidbackarna. Ludwig 2,5 år grät när han var tvungen att gå in. Vi åt popcorn i soffan och gjorde varm choklad. Popcornen var lite överallt efter vår snacksstund. Tur att Ludwig hittade dammsugaren för att städa upp. Dags för middag, jag tror att vi går ner till pizzerian här nere 🙂