Reseinspiration
Till startsidan

Ett farväl!

Der har inte blivit speciellt mycket skidåkning för mig men mysigt att befinna sig i miljön som det innebär. Vädret bjöd på molnigt och regnigt så vi bestämde oss för att städa och dra oss hemåt. Det pratades om både storm och översvämningar!

Lägenheten på Soltorget var perfekt i läge för att kunna ta sig inomhus och vila mellan skidåkningen.

Efter städning lämnade vi Branäs för denna gång. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka för att kunna åka allihop 😊

Vill ni fortsätta följa oss så finns jag på Instagram:

solflickan80

Ha det gott!

/Petra

Lördagsmys

Hallå där!
Jag själv har suttit inne och tittar på serier på min medhavda dator medan av resten av gänget försökte  komma iväg så tidigt som möjligt för maximal åkning i backen. Även denna dag bjöd på en helt fantastisk dag med sol och krispigt väder.
De yngre barnen i familjen vi reser med har blivit lite mer sturska i backen och har provat på de gupp som är uppbyggda samt åkt lite off road i skogen.

När de små benen blev för trötta var det lagom med en fika uppe i toppstugan. På kvällen tittade familjernas minsting in till minidiscot som hölls och lite senare gick alla i familjen inklusive mig själv på kryckor ut för att åka snowracer.

Sedan beställdes pizza från Loftets restaurang – pistvakt är en gammal favorit. Självklart hade vi på Melodifestivalen i bakgrunden oavsett om man tittar eller inte 😊

Imorgon är det hemresedag. Enligt väderprognosen väntar regn och storm så vi får se hur resan hem går…

Ciao!

Tacksam trots allt..

Vi lämnade ett soligt Branäs för att åka ner till vårdcentralen. Väl nere på vårdcentralen konstaterades att knät behövde röntgas så det var bara att bege sig vidare till Torsby. Väl där Hittade vi lite lägligt en rullstol så jag slapp att stå på ett ben..

 

Jag fick med mig ett sjukintyg och kryckor. Sedan var vi på väg tillbaka igen.
Jörgen fick äntligen åka lite kvällsåkning tillsammans med Neo och jag ligger vackert kvar i lägenheten..
Funderar på att våga mig ner till affären här nedanför på Soltorget för att se om det finns något läsbart att köpa.

 

Dessa små godingar står kvar i vår rymliga hall och saknar sin ägare 😫

 

Har iallafall en fin utsikt att se på, alltid något!

 

Ikväll väntar mys i lägenheten i väntan på Talang! Geléhallon har köpts in från affären här nere och chips och dricka finns medtaget!
Det kan ändå inte bli mysigare än när man är tillsammans, speciellt i en sådan här miljö 🙏🏼

Första dagen i Branäs

Hej!

Familjen Andersson är nu på plats i Branäs.Vi startade från Borås tidigt i morse och var framme vid 12.30 efter att ha ätit lunch på vägen. Vi har denna gång bokat lägenhet för 8 personer tillsammans med familjen Wiberg på det nya Soltorget. Bekvämt under lägenhetshusen finns parkeringsplatser och med en hiss åker man upp till lägenheterna, perfekt! När man kommer in i trappuppgången väntar ett välkomstbrev med rumsnycklar.

(mer…)