Hej och go’kväll på er!

Nu har vi äntligen landat i Branäs och invigt backen, till barnens och VÅRAN stora förtjusning. Som vi längtat! Vi har faktiskt aldrig varit just i Branäs, men av det lilla vi sätt och upplevt bara idag så är vi väldigt nöjda. Vi bor i lägenhetshotellet på Bävertorget och kunde smidigt hämta våra nycklar nere i entrén och fick även ett sms att vårt rum var städat och klart, och VILKET RUM! WOW! Här ovan ser ni utsiktet från vårat rum, där ser man barnbackarna som våra barn åkte i idag, och de kunde åka själva, då blir man stolt! Och vår stora kille klarade även knappliften själv! 

Här passar det ju utmärkt att hänga om kvällarna eller spela spel!

eller varför inte i bastun som finns i badrummet i vårt rum? Där kommer vi hänga efter kalla dagar i backen, hehe.

Milio tidigare idag, helt redo för backen!

Lowe kände sig tryggast i att ha kvar selen och en vuxen bakom, men imorgon börjar de på skidskola här så kanske att vi avslutar vår vistelse och ingen sele, det får vi hoppas, han vill så gärna!

Här är Milio utanför vårt lägenhetshotell.

Påväg mot gondolerna som skulle ta oss till toppen!

Här är vi uppe på toppen. Kallt, vackert och blåsigt.

Fanns även sittlift som man kunde åka.

Så kul att vi hann åka några timmar på ankomsdagen. Avslutade dagen med hemmagjord lasagne och nu blir det bastu och en kall cola. Semester när den är som bäst! Imorgon blir det skidskola för båda barnen och föräldrarna får leka av sig i stora backarna 😀