Hej!
Idag har det varit full rulle, ute från morgon till kväll. Barnen hade första dagen på skidskolan idag, Lowe som är 3 år körde i skidlekis och Milio 5.5 år körde i nivå 2. Han var först inbokad på nivå 1, men imorse ringde vi och frågade om vi kunde få byta till nivå 2 då han var riktigt duktig i backarna och även liftarna, han klarade till och med grön backe! Man blir så stolt!
Skidlekis var dock lite för lätt för våran Lowe som redan klarar knappliften och barnbackarna, men så himla bra service för vi kunde ju både byta så Milio fick köra i nivå 2 och nu får Lowe även köra i Nivå 1, så imorgon ska han lära sig att broma, svänga och bli ännu säkrare i knappliftarna! Så det blir kul!

Medan barnen var på skidskola och farmor och farfar hade koll där nere så passade jag och Fredrik på att åka lite själva i backarna, så skoj att få åka lite slalom och slippa ploga sig igenom backarna(man får ploga när man har barnen i selen). Blåste mycket idag så gondolen var avstängd, så idag fick man ta lite olika liftar för att nå toppen så efter skidskolan och en och annan amningspaus för lilleman så tog vi oss till toppen och käkade lite våfflor och drack varm choklad i Toppstugan där man även kunde beställa med mobilen och se vad dom erbjöd, väldigt smidigt och bra nu i pandemin!