Det är så härligt att ha ett vinterparadis bara ca 4,5h ifrån Gbg.

Resan upp gick som vanligt extremt smidigt (speciellt för mig som satt i fram som passagerare=)). Fina vägar och lagom med trafik. Detta är andra året i rad som vi besöker Branäs. När man bor vid Göteborg har man nästan blivit lite bortskämd över hur snabbt och enkelt man kommer upp hit. Denna gången var det lite som en dröm, sista milen började det snöa kraftigt, sånt där vackert snöfall.

 

Det enkla livet
När man reser med barn är det skönt med smidigheten och det enkla förfarandet som erbjuds här i Branäs. Man hämtar ut sin nyckel och väl framme i stugan, är det bara att parkera bilen precis utanför dörren. Väl inne i den öppna och härliga stugan så ligger liftkort redo, skidor och pjäxor står i skidförrådet och backen ligger 10m ifrån dörren. Kan det bli enklare, tror inte det.

 

 

Stuga med rymd, fina ytor och härligt ljusinsläpp

 

 

Härligt utbud
Idag ville barnen leka i snön och titta vad som fanns på Soltorget. Båda barnen tyckte att det var fantastiskt att det fans två härliga fåtöljer och en tv med barnprogram i butiken, och massa fina kläder och leksaker. Perfekt när föräldrarna behöver testa kläder.

 

 

 

Maffig vy ifrån toppen
Efter att ha utforskat torget så var barnen sugna på att testa skidorna, så vi tog en tur till toppen och njöt av det majestätiska utsikten. Som fotograf älskar jag vyn av skog, beg och moln.

Imorgon skall det bli sol, så nu är det dags att ladda benen för en härlig dag i backen.

Under natten tänker jag nog drömma om att utforska Branäs på sommaren.