Vi är framme! Och har dessutom redan hunnit hämta ut våra skidor som vi förbokat såklart, åka ett par åk i backarna, installerat oss i vår lägenhet på Soltorget och även hunnit handla och nu precis påbörjat kvällens middag. Tjihoo!

Vilka är vi tro? Jag heter Sofie Izard Höyer är 39år och har åkt hit med ett helt gäng ungdomar. Otroligt roligt om ni frågar mig! Mina två döttrar Mira 16år & Siri 13år samt Miras tre vänner Laleh, Julia och Heidi som är lika gamla (läs unga) som Mira. Använder jag ord som abow, keff eller andra märkliga ord i slutet av veckan så förstår ni varför 😉

Vi bor på Soltorget, där vi även bodde förra året och trivdes kanonbra. Här uppe på höjden finns allt man behöver, butik, café, restaurang och just nu även massor av sol☀️

Nu står ungdomarna och lagar middag och jag har intagit soffan en stund. Lyxigt!

Imorgon ska vi hänga i backarna hela dagen.. och ni ska få hänga med 🙌🏼

Ha en trevlig kväll så ses vi snart igen !

 

Från vår lägenhet! Längtar tills vi vaknar imorgon bitti☀️

Då ska jag och fem ungdomar roa oss i backarna i fem dagar! Wish med luck😆

Skulle mycket väl kunna bli en löprunda under vistelsen. Framförallt när man ser denna utsikten. Vi mötte några snabba löpare när vi var på väg upp mot Soltorget. Starkt jobbat!

Första åket blev här idag! Sån lycka i kroppen när man är påväg upp med liften. Känner ni igen känslan?

6 pers kommer upp på berget.. vilken backe tar vi ner? 🤪 Vi åkte åt olika håll kan man säga, haha!

Här sitter jag bakom kameran och dricker kaffe på caféet ☕️ Tjejerna hade varit i gondolen och sittliften och härjat. Här har vi Mira & Laleh.

Gondolen som sagt! Glada tjejer😍 Här har vi Laleh & Julia.

Här har vi Heidi☀️