Först och främst vill vi säga GLAD PÅSK 🐣

Vi vaknade upp och hörde massor av glada skratt imorse, tittade ut och gissa vad vi såg där? Största påskägget vi någonsin sett! Gjort av snö. Det stod många glada barn och målade hela ägget med massor av olika färger. Någon skrev sitt namn, någon ritade en kyckling och hjärtan gjordes det i massor 💛

Här har vi näst intill varit ute och åkt skidor hela dagen. Med bara pauser för mat & fika. Detta livet passar oss så himla bra. Hålla igång hela dagarna för att sedan varva ned med film och mys i lägenheten.

Julia ville gärna testa åka igenom den tunnel som finns i Mariobacken idag. Tilläggas ska att hon är cirka 179cm lång. Man kan säga att hon kraschade in i den istället och åkte ex antal meter med den på axlarna innan hon kunde stanna haha! Hon slog sig inte och allt gick bra. De andra tjejerna höll på att kissa ner sig av skratt! Härligt att de har barnasinnet kvar.

Jag och Siri har också åkt Mariobanan och de andra backarna runt omkring där idag. Då hör det till att man tar sittliften. Jag vänjer mig aldrig vid varken sittlift eller gondol. Jag klarar alla höga backar men då är jag liksom på marken. När jag hänger och dinglar med benen eller åker gondolen där man är i luften blir jag så otroligt höjdrädd😆 Jag åker ändå såklart men det känns lika nervöst varje gång.

Ikväll har påskharen varit på besök i vår lägenhet här. Haren hade inte bara ägg till ungdomarna utan även en present till mig. Och nu ligger vi utslagna allihop och kollar film. Tar inte många minuter innan några av oss somnar för natten😄

Hoppas ni haft en fin afton. Imorgon är det påskdagen och massor av skidåkning väntar.

Trevlig kväll 🐣