Hej! Josefin heter jag och jag kommer att blogga här hos Branäs i några dagar. Jag är här tillsammans med min familj + syster och vi har kört från Skåne hit. Bilresan gick toppen trots att vi har små barn, (4, 3, 1,5 år gamla) och det tog ca 9 h inklusive stopp.

Vi lyckade tajma incheckningen helt perfekt, för när det var ungefär en halvtimme kvar fick jag ett sms om att vårt boende var redo för incheckning! Väl framme hittade vi snabbt en parkering nära vårt boende, Bävertorget. Vi gick och hämtade nyckelkort precis i anslutning till boendet och voilá! Vi var äntligen i hamn efter en lång resa.

Barnen beundrar utsikten

Vi möttes av en mysig lägenhet som ligger precis i anslutning till närmsta backe, så barnen kunde nyfiket titta ut på alla som åkte både skidor och pulka. Vi har därefter ägnat eftermiddagen och kvällen åt att landa lite och ladda batterierna inför morgondagen. Det blev pizza till kvällsmat och lite kompletteringshandling på sådant vi inte fick plats med i bilen påväg hit. Smidigt med butik precis i närheten.


Imorgon blir det premiäråk för barnen och Jack. Jag och Frida har åkt lite tidigare (även om det var länge sedan!) Vi ser fram emot en härlig dag tillsammans. Det ska bli så spännande att låta barnen utforska lite i sin egen takt. Vi hörs imorgon hörni! 👋🏻