Idag är det vår sista heldag i Branäs och vi har verkligen nyttjat den till fullo. Vi har haft tur med härligt väder varje dag! Även denna dagen bjöd på strålande sol. Först tog vi lite varm saft och sedan tog vi Gondolen upp till toppen. Barnen tyckte det var jättespännande medan Jack kämpade med sin höjdrädsla. Jag tycker han var jättemodig som trotsade den och följde med upp.


Gondolen bjöd på vacker utsikt!


Väl uppe på toppen njöt vi av utsikten och kollade runt lite innan vi åkte ner igen. Jag och Frida fick sug att åka ner från toppen så vi bestämde att vi skulle åka upp igen, men med skidor nästa gång!


Jag och Frida tog oss upp igen för att åka Nitendo Land! Det är en grön pist. Sedan åkte vi upp till toppen igen för att åka från toppen ner till vårt boende Bävertorget. Jag velade länge och var osäker på om jag skulle våga mig på att åka från toppen eller inte… man blir ju fegare (och mer riskmedveten) men åldern hehe. Vi följde Långsvängen som är en blå (lätt pist) ner.

Jag är verkligen inget proffs på skidor utan kan mest ta mig ner liksom. Men man klarar mer än vad man tror! För visst kom vi ner välbehållna även om vi blev omkörda av x-antal knattar på skidor. Jag är så imponerad av alla barn som åker som att de aldrig gjort något annat. Så duktiga!

När vi kom fram till Bävertorget gick Jack ut med Frida och fortsatte träna till backarna stängde (vid kl 19:00). Han kan numera ta sig ner för barnbacken utan problem. Imorgon är det dags för hemgång och vi är så nöjda över våra dagar här i Branäs. Vilka fina minnen vi kommer ta med oss härifrån! Barnen (och hela familjen) har fått sug på att åka skidor fler gånger, så jag hoppas att vi kommer hit även nästa år! ❄️