Till min glädje valde barnen idag att åka mer i skogen och hoppa lite.
Dom tycker det är väldigt spännande att leta efter nya vägar vilket är till min (Joakim) glädje och jag åker gärna med och letar.
Det fick bli lite uppvärmning på hoppet i barnbacken på berget.

Denna gången fick barnen en helt annan upplevelse av berget då de tidigare inte varit speciellt intresserade av skogsåkning men nu tyckte dom verkligen det var spännande. Mario-backen var såklart ett guldkorn för dom med alla sina små vägar.
Vi sökte av större delen av berget och hamnade nere i Mattesdalen som vi tycker har blivit väldigt mysigt.

Vi har lyxen att Carro (och Joakim nr 2) som är med oss, och som har en liten grabb på 3 år som är i lärningsstadiet, fixar lunch till oss varje dag. Det finns ingen bättre än att åka hela förmiddagen och komma hem till nylagad mat uppe i rummet på Soltorget. Hur lyxigt är inte de?

Imorgon bitti åker vi hem till Halmstad igen med ytterligare en ny trevlig vistelse från Branäs i bagaget. Det känns verkligen som om Branäs har blivit något vi ser fram emot år efter år.
Som vanligt blev det den traditionella sista drinken på Ladans Bar inne på Mountain Lodgen.

Vi har varit på olika skidorter runt om men Branäs har två stora fördelar. Deras barnvänlighet och att man kan åka åt alla väderstreck på berget, det är för oss ett stort stort plus.

Vi bockar och bugar Branäs för denna gången och säger på återseende nästa år!