Då kom vi tyvärr till den sista dagen på denna skidresan. Redan för 2 dagar sedan sa vår äldsta dotter Penny att hon ville vara kvar 17 veckor, och Pim som är 4 år ville stanna 120(?), oklart om det var dagar eller veckor, hehe…
Redan där bevisar Branäs ett på ett toppbetyg!


Dagen började som i princip alla andra dagar här, med blå himmel. Väldigt härligt att komma ut till ett krispigt och kallt väder och nypistade backar.
En liten förmiddagstur och ensamtid med den äldsta som fick bestämma rutten, och det blev såklart Långsvängen ner till byn. Långsvängen växer mer och mer för varje gång man åker den, en väldigt härlig backe.

Den yngsta har även hittat till Nintendoland och man får inte henne därifrån, förutom om
man mutar henne med en glass eller något annan gott.

Och vad tycker vi då om Soltorget då?
Nu har vi bott på Soltorget en vecka och tidigare har vi bott en kortvecka i Mountain Lodgen.
Jag skulle nog säga att om man är en lite större familj som vill laga en del mat inne på rummet så skulle jag helt klart rekommendera Soltorget då man har större kök där, och även ugn som inte finns i rummet på Mountain Lodgen. Dock älskar jag närheten till myset i Ladans Bar. Att bara kunna ta på sig ett par skor och skippa jacka och bara gå in och sätta sig och ta något gott väger faktiskt väldigt högt.
Vad man än väljer kommer man garanterat bli nöjd!

Att Branäs kammat hem Stora Barnsemesterpriset 13 gånger förvånar mig inte ett dugg. Här finns allt. Alla som jobbar här är alltid glada och trevlig. Och här finns alla förutsättningar för en väldigt bra semester.

TACK BRANÄS, VI SES IGEN!