En grå morgon övergick strax efter lunch till soligt och 10 grader varmt. Kändes verkligen som våren kom till Branäs. Det sägs även att morgondagen ska bli lika fin!

Dagen startade med liften till toppen och Nordsjöbacken ner, dock fick vi stanna en bra bit innan slutet på backen då kön till 6-mans liften var ganska lång. Med de längre köerna än vanligt var det ändå kul att se att alla besökare i dagens pandemi tog sitt ansvar och följde de regler och rekommendationer som finns och håller avstånd till de andra sällskapen vilket skapar de längre köerna.

En snabbis ner till Mattesdalen så ungarna fick åka några åk i parken hann vi också med innan vi åkte tillbaka till Soltorget för lite hamburgare. Kul att se hur torget lever i dessa tider. Folk är glada, grillar och umgås med förnuft i sina egna sällskap.
Inte bara Soltorget som lever upp utan hela Branäs. Överallt umgås folk ute och har trevligt, mysigt och kul att se.

Ingen av oss har någonsin testat längdskidor, men lite sugen blir man allt när man ser längdåkarna på baksidan av Soltorget i det vårliga vädret.

För våra vänner är det första gången dom är i Branäs och för att visa hela berget blev det en eftermiddags/kvällstripp via Långsvängen ner till Byn och vidare till Mattes, medan frun och barnen fixade en fantastiskt pasta i lägenheten.

Vi längtar redan nu efter morgondagen och då blir det familjen Leihed / Helgesson / Andersson som står längre fram i liftkön!