Skulle utan tvekan vilja stanna kvar ett par dagar till, man får mersmak när man är på plats och barnen de undrade varför vi inte kunde vara här ett par dagar till, man skulle ju kunna tro att de hade fått sin dos av snö och skidåkning men icke – men det känns underbart att de älskar att spendera så mycket tid här. Så glad att vi har möjligheten att åka hit med dem och ge dem den upplevelse som det faktiskt är, vet inte om det är miljön sig, det perfekta läget på toppen av berget och med att bo mitt i backen eller allt runt omkring, men man tröttnar inte och trots otaliga timmar i backarna på skidor så vill barnen ändå fortsätta åka mer.

Tillsammans – båda två åkte flera backar tillsammans och tyckte det var så roligt. 

Vi har haft en underbar vistelse med otaliga timmar i backarna, så glad att barnen tycker så mycket om Branäs och skidåkningen. 

Det är utcehckning på söndagar (alt torsdagar om man åker sön-torsdag) och precis som att det är så smidigt att checka in – du får ett sms när ditt boende är klart och nyckeln finns tillgängligt i huset – så är det precis lika smidigt att checka ut. Vi packade mycket av vårat redan i går – allt som gick och var därför städade och utcheckade lagom till att backarna precis öppnat, och barnen slängde nästan i sig frukosten och hjälpte till att städa och bära för att få komma ut. Även om man checkat ut finns möjligheten att åka skidor under dagen vilket jag tycker är toppen, att man kan få ut lite mer av sin vistelse om man har möjlighet – vi var rätt nöjda egentligen – men inte barnen som ville åka och det är ju främst för deras skull vi är på plats. Detta innebär nästan 4 dagar skidåkning för barnen eftersom vi var upp tidigt även på ankomstdagen – så de har mycket att minnas efter dessa dagar, och nya önskemål. Nästa gång har vi lovat att testa på Snowboard åkning och absolut ha skidskola igen, så värdefullt för barnen.

Summerat är detta absolut bästa tänkbara skidorten för barnen, barnvänligt fyllt med aktiviteter för barnen varje dag, backar som  passar stora som små – anpassade för all åkning – och tillgängligheten till allt mitt i backen ja det är det som passar oss som barnfamilj allra bäst. Vi hoppas snart vi kan vara tillbaka igen.

Han som gick från skidskola i barnbackarna till att åka störtlopp. 

Det går undan i backarna – vet inte om det är skidskolan eller att vi åkt mycket med honom – men han älskar det

Tills vi ses igen – Ha det underbart i vackra Branäs