Hej alla ni som följer Branäs bloggen

Då var vi tillbaka här i Branäs för andra året för vår del, som barnen har längtat sedan vi var här sist. Vi är en härlig glad familj från utkanten av Göteborg, på sex personer med barn i åldrarna 4-18 år. Mamma Therese 38 år som arbetar som ekonom och fotar på fritiden och pappa Anders, 44 år inom Logistik, Lex 7 år, Logan 4 år, Leya 17 pr och Nova 15 år, som alla går i skolan.

Familjen Lindvall

Att lämna gråa blöta västkusten och byta det mot snö, härliga skidbackar och solsken, med aktiviteter hela dagarna för hela familjen och massa frisk luft känns så välbehövligt, bort från vardagen och Branäs har verkligen det bästa av allt, närheten till backar, bra matställen och allt som behövs för en lyckad vistelse som både barnfamilj eller par/vänner uppskattar. Miljön är enastående här och oavsett väder lag finns det så mycket att göra, en plats full med aktiviteter.

Logans första gång på skidor, i morgon börjar skidskola

I minsta backen precis vid Soltorget, perfekt start på skidåkningen

Vi trivdes så bra uppe på Branäs berget och på Soltorget som ligger mitt i backen så även om vi var nyfikna på Branäsberget blev det boende i lägenheterna här igen, kändes bra att satsa på något som vi är supernöjda med. Med utsikt rätt ut i längdspåret, så vackert måste jag ju säga som älskar fin natur, och närheten till backen och över allt i närheten så är det helt perfekt.

Ljusa härliga rum, funktionella med allt som behövs för en lyckad vistelse och nära till allt

Rummen för 6 personer har ett dubbelrum och två rum med våningssängar, barnen älskar det

Lyckan att vara på plats. Lex har redan frågat hur snart vi kan åka hit igen.

Här har vi planerat massa skidåkning tillsammans dessa dagar , barnen har vi bokat skidskola för i tre dagar och utöver det finns det så mycket kul aktiviteter så vi har bla lovat både barn afterski och snowracer åkning på kvällarna. Det är bra att kolla vad som händer på Branäs berget och vad som sker på torget nedanför men det finns alltid gott om aktiviteter och matställen så man skall passa på.

Andra gången på skidor för Lex, sist gick det sådär men nu när vi kom hit så släppte det bara. Men skidskolan kommer göra gott, så uppskattat att det finns.

Skall bli så kul att dela med oss av våra dagar här till er och vill ni följa oss under dagen så hittar ni oss på @lexochlogan

Så vacker plats på alla sätt och solnedgång hör ikväll var magisk, vi hoppas på mer vackra kvällar