Att vakna upp här till fantastiska soluppgångar och vackert väder kan verkligen vara något av det bästa som finns, miljön är outstanding. Vårt sovrum ligger precis så vi ser solen gå upp över berget och frukosten intas till ljuset som sakta smyger fram. Barnen sover så gott efter två dagar i backarna, frisk luft och dagar fulla med aktiviteter tar absolut på krafterna, ändå är barnen vid gott mod så fort de kommer ut i snön

Morgon mys i soffan.

Laddad för dagens första åk i barnbackarna.

Vi har bokat skidskola i 3 dagar, så även denna började med skidskola tidigt, perfekt så hela familjen kommer upp och iväg ut, vi som annars kan vara lite segstartade. Idag blev det dessutom lite andra backar, kul för honom med lite utmaningar och lära sig tekniken.

Ut på nya äventyr i nya backar

Lex hade lika bråttom ut som vi, han avslutade i en lite svårare backe och skulle direkt upp dit igen. Nån har absolut fått mersmak vilket är riktigt kul. Han kommer absolut inte vilja åka hem, och kommer prata om detta i veckor.

Så fort vi lämnat lille bror i sin skidskola ville han upp i stora backen.

Vädret idag var ljuvligt, sol mindre blåst. Perfekt för många åk

Efter skidskolan fortsatte vi åka ett par timmar i backarna här på berget. Logan och jag hängde mest nere i backen med varm saft, 75 minuter skidskola tar verkligen på orken vilket man får tänka på. Han var lika nöjd ändå och lekte runt. Det är viktigt att varva skidåkandet med lek för de minsta så det inte blir för mycket, det skall fortfarande vara roligt.

Myset med honom i backen, saft och snö lek

När vi ändå hängde i backen innan lunch så kunde det ju inte passa bättre än att vi fick träffa BJÖRNBUSARNA. Logan blev helt lyrisk och så glad både över att få se dem och dessutom kramas med dem. Det gjorde hans dag idag helt klart.

Kramas med BJÖRNBUSARNA, den lyckan är total.

Självklart fick det bli våffellunch idag, perfekt att ta sig in i cafét mellan åken för lite värme och mätta magarna, med utsikt över barnbackarna, supergoda våfflor och dessutom en lekhörna för barnen, så är detta nästan ett måste om man bor på Soltorget. Man beställer som allt annat här direkt i appen, modernt och effektivt, och det plingar när orden är klar.

När det serveras våfflor, nästan för gott. Nygräddade med grädde och sylt

Här är lika vackert på kvällarna. Vem kan inte motstå detta. Vi har längdspåren precis utanför oss och här är det mycket folk som åker under dagarna, det hade varit så kul att testa längdskidor en anna gång.

Alltså denna plats, hur vackert