Nu är vi äntligen här och bilresan hit gick verkligen hur bra som helst. Ett stopp för att äta middag och handla med oss lite mat, och några timmar senare var vi på plats.

När vi kom fram så körde vi ner och parkerade bilen i garaget som tillhör Soltorget där vi ska bo under vår vistelse här. Incheckningen var verkligen så himla smidig, då både nycklarna och liftkorten fanns i uppgången vid hissen som leder oss upp till våningen där vi bor.

Ett extra stort plus som vi verkligen uppskattar är att utrustningen är utkörd till boendet. Och att vi har närhet till precis allt som man kan önska sig, helt perfekt för oss barnfamiljer med andra ord. Och vet ni – detta blir faktiskt vår fjärde gång som vi besöker Branäs, och det säger nog allt om hur nöjda vi är.


Vi hade egentligen bestämt oss för att åka tidigt på torsdagsmorgonen men istället så ändrade vi oss och bokade en till natt. Så vi kom fram sent igår kväll och fick vakna upp här i Branäs till strålande sol och några minusgrader.

Vi åt frukost och gjorde oss klara.. 
Redo för att ge oss ut i backarna.

Vi har verkligen tagit tillvara på det fina vädret och åkt skidor i princip hela dagen, helt underbart!


Vi avslutade en fantastisk dag med att beställa pizza till rummet, så nu är vi mätta och belåtna och ska spela lite spel innan sängen väntar.