Hej igen på er!

Igår fyllde denna mamman 22 år i Branäs! Himla kul ställe att fira sin födelsedag på, hehe.

Blev gratulerad på morgonen och alla sjöng för mig! På lunchen drack vi lite alkoholfri champagne, fikade och drack glögg ur äggkopparna som fanns i stugan!

Sedan blev det skidåkning och mys hela dagen! Jag var mest med Tindra igår, var så slut i kroppen hehe. Men man blir slut av at åka med henne med! Vi skålade in min födelsedag med varmsaft ute i backen, så himla härlig dag!

Tindra fick träffa björnbusarna som hon tycker är så himla häftiga! Sedan tog jag, brorsan, hans tjej och min sambo en sväng till after-ski:n här nere i byn! Super härligt! Blev en kall isdrink utan alkohol för mig och bebben i magen! En kul grej var att jag kände första rörelsen från bebisen i magen igår med, på min 22 års dag! Han eller hon ville också vara med och fira, hehe!

Idag är det söndag och vi ska åka hemåt, imorgon får vi veta kön på bebisen så är ni nyfikna på oss och vårt liv kan ni fortsätta följa oss på Instagram på @tiingelinn eller bloggen www.tiingelinn.se!

Tindra testade även sina längdskidor igår hon fick av sin morfar i julklapp! VI har inte haft snö hemma på hela vintern så var jättekul att vi hade med dem så hon fick åka!

Sita vi gjorde igår var att besöka ” Ladan” en restaurang här precis är vi bodde, var även där vi var på after-ski! Sååå otroligt god mat, jag fick en flagga vid bordet och Tindra fick kritor så hon kunde måla björnbusarna medan vi väntade på maten!

Efter maten skulle jag få göra en egen födelsedagstårta, hade fattat lite fel trodde det var en stor tårta för hela familjen men var ett mini kit så det fick Tindra. Hon var sååå nöjd när hon fick göra sin egen tårta! Det fanns på menyn så alla kunde beställa det, himla kul och barnvänligt!

 

En tjej som vill ha hjälmen dygnet runt! Även i sängen!

Fick träffa idolen! 

Slalom med bonuspappa!

Födelsedagsfika i lägenheten!  22 årig mamma med sin sambo!  After-ski!  Nöjd tjej som får rita på restaurangen!

Saft med mamma!

Sagostund runt lunch! matchande underställ!  Tråt makar kit till Tindra!  Nöjd tjej på sina längdskidor! Morfar, brorsan och min sambo!

Puss och kram !