Hej på er alla Branäs följare!

Linn Andersson heter jag, är än så länge 21 år gammal och mamma till min dotter Tindra som är 2,5 år gammal! Vi medverkade för 2 år sedan i TV3, s serie unga mammor! Jag jobbar nu som influenser och har gjort sedan min Tindra föddes!

Nu är vi på semester här i Branäs! Det är jag, min dotter Tindra, min sambo Gabriel som jag just nu väntar mitt andra barn ihop med, min mamma, min mormor och min morfar! Idag kommer även min bror Anton och hans tjej Matilda upp! Riktigt duktiga och erfarna skid och snowboard åkare!

Vi kom upp hit i onsdags! Min mamma, mormor och morfar åkte första bilen och hade Tindra med sig! De berättade att incheckningen var otroligt smidig! Fanns kuvert på plats med nyckelkort, var bara att åka in i garaget och sedan upp i lägenheten. Så smidigt och boendet är så bra! Vi har utsikt mot barnbacken så min dotter Tindra står och tittar ut hela tiden när vi är här uppe! Har blivit kladd på ena rutan där hon står och drömmer sig bort!

Igår ( Torsdag) så åkte vi första dagen! Var otroligt kul! Jag tänkte att en 2,5 åring kanske inte skulle kunna åka skidor men det var så himla kul tyckte hon. Hon bara skratta och skratta. Hon älskade att åka på lilla rullbandet upp. Jag och min sambo Gabriel turades om att åka med henne mellan oss.

Vi har hyrt all utrustning här i Branäs och är otroligt nöjda! Bra skidor med bra glid, allt fanns på plats att hämta för oss med! Så inga köer då det var förbokat! Så stod där med våra namn på och pjäxor var inställda med skidorna i rätt vikt osv! Så bra!

Tindra har även åkt massor av pulka som hon älskar! Vi har inte ens med oss barnvagn utan drar pulka överallt! Så himla mysigt! äntligen får vi lite snö! Detta är första gången vi upplever snö i år!

För mig och Gabriel var det första gången vi åkte gondol förresten! Så häftigt! Backarna för oss vuxna är så himla fina! Utsikten var helt magisk och det var så kul med en super Mario backe!

Innan vi ger oss ut i backen idag nu måste jag bara så nämna safthuset med! Vi älskar det, främst Tindra! Det finns ett litet safthus med ekologisk dalarna saft! Så gott! Tindra vill dit hela tiden, lilla sötisen!

Nu ska vi ge oss ut och åka en stund innan vi ska åka med Tindra! Målet idag är att träffa maskotarna med Tindra, hihi! Även ett kvällsåk och kanske after ski, vi får se vad vi hinner med!

Mer från resan hittar ni på min egen blogg :

www.tiingelinn.se

och Instagram @tiingelinn !

En selfie i backen!

Min lilla familj! Tindra, jag och Gabriel!

Tindras favorit, safthuset!

Koncentrerad med tungan utanför munnen! Så nöjd liten tjej!

Pussar hinner man också med! Otroligt romantiskt faktiskt med fina utsikten!

Lilla bebismagen! Är gravid i vecka 16 !

Här har vi min sambo och min morfar som är 76 år och en bra skidåkare!

Här har vi min mamma och Super Mario!

Här har vi Tindra, min mormor, jag och min morfar!

Lite utsikt!

Här går det undan!

Puss och kram på er !