Hej på er igen!

Här kommer en uppdatering på kvällskvisten! Imorgon fyller denna unga mamma 22 år! Spännande! Firade min födelsedag i fällen när jag fylle 8 år, hehe.

Idag vaknade vi av att min lilla dotter tände lampan och sa ” dags att vakna mamma och Gabbe” hon nådde lampknappen i sin lilla säng, haha! Busfrö är vad min tjej är! Sedan åt vi frukost här i lägenheten vi bor i och efter det satte hon på sig hjälmen och sprang runt och hoppade och tjatade om att åka siiiidooor som hon säger! Hon älskar detta, så himla kul! Berättar för allt och alla att hon har en röd hjälm som man måste ha när man åker skidor, speciella skidskor och orangea skidor.

Tindra älskar verkligen att åka! Till alla som undrar om man kan ha kul som 2 åring i slalom backen, det kan man! Min dotter rälskar detta!

Idag kom min lillebror Anton och hans flickvän Matilda upp! Matilda är en snowboard åkare och brorsan hyrde snowboard här så han har övat på det men även åkt skidor med oss!

Tindra har åkt massor nere i en av de alla barnbackarna, druckit varma saften hon älskar och varit så nöjd! Vi andra har även åkt uppe i stora backarna! Så himla fin utsikt i långbacken ner till gondolen, wow! Blir tårfylld för det är så vackert!

Jag och sambon tog ett kvällsåk med, så fint med utsikten och alla lampor som lös! Mario backen var så häftig med olika färger i hela backen!

På kvällen så fick Tindra gå på barnens after ski, hon älskade att se björnarna, hehe! En riktig höjdpunkt på resan för henne! De dansade och hon stod och dansade med lite och gav applåd efter varje låt de dansat till. Efter det tog vi vuxna lite afterski i ” Ladan” otroligt fint här! Varmchoklad var jättegott tyckte jag! Tindra åt muffins och drack ekologisk hallonfestis! Hon själv säger ” ekologisk” så himla gulligt, haha!

Uppe i lägenheten har Tindra dansat och varit helt galen, vi har tittat på Talang allihopa och druckit lite glögg faktiskt. Beställde även pizza från ladans pizzeria! Otroligt god! Jag som är gravid åt vesuvio men min sambo åt en Såå god med chevre ost, pinjenötter, Parma skinka, honung och ruccola, mums! Min mamma tog en med renkött, häftigt det med!

Sedan har Tindra vägrat att ta av sig hjälmen och även tvingat på sin mormor och Matilda hjälm när de satt och ritade i målarboken, gullunge!

 

En lyckad dag! Nu ska jag sussa och imorgon väntar vår sista dag i skidbacken och min 22:a födelsedag!

Bandet är kul! 

Saft är gott!

Såå fint väder idag med sol! och lika fin solnedgång !   Barnens afterski vid berget!

Björnbusarna!   After ski i ladan! 

Teeeesta denna! Galenpanna som tvingar alla att ha hjälmen inne!

kvällsåk i Mario backen!

Avslutar dagen med pizza!

Puss och kram !