Hej på er ♥

Äntligen fredag! Hur många har sett fram emot soffan denna fredagskväll? Det spelar ingen roll vad man jobbar med, var man är eller hur fredagen spenderas – fredagar är alltid fredagar och det är någon speciell känsla som infriar sig sista vardagen varje vecka. Håller ni inte med? 

Idag har vi bara en hel dag kvar här i Branäs innan vi åker hem igen. Känns lite vemodigt måste jag säga och det kommer en väldigt hemmakär person. Jag älskar ju att vara hemma! Det som ska blir skönt är att komma hem till matrutiner, för här blir det alldeles för mycket gotta varenda dag, haha.

Denna fredag har vi spenderat i backen som alltid och Elise och Julia var helt otroliga efter att ha tränat under förmiddagen. De åkte till och med juniorbackarna idag, vilket var väldigt kul att se efter bara en vecka! Emilia tycker om att åka skidor, men tycker det räcker med ett par åk varje dag och hinner inte lära sig så mycket innan hon vill ta av sig skidorna. Jag tror hon är i en ålder där hon hellre leker med dockor än sportar och det är inte heller något jag vill tvinga fram. Det kommer när det kommer och jag är säker på att hon kommer åka mer nästa år
Ett tips till er som funderar på det här med att lära barn åka skidor är ha tålamod. Jag ville ge upp igår när det var alldeles för mycket tjat, gnäll och ledsna miner, men idag vände det bara och efter 5 dagar med skidåkning så satt det! Skam den som ger sig! Nästa år planerar vi att åka hit igen och då hoppas jag att det blir som när man lär sig cykla: det går aldrig ur!

Till lunch testade vi restaurang Ladan här bredvid där vi smakade på kummel, gulaschsoppa, pannkakor, ceasarsallad och hamburgare. Det var så gott och ett ställe jag verkligen kan tipsa om eftersom – bortsett från den goda maten – inredningen var fantastisk och sådär alpigt mysig.
När vi kom hem åkte Emilia, Fredrick och jag till ICA för att handla lite mat till våra sista dagar här och nu tar vi kväääääll!

Har ni haft en bra dag?

Kram.

Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs

Björnbusan på besök hos barnen.