Hej ♥

Hoppas ni mår kanon!

Vilket väder vi haft idag! Solen har lyst starkt hela dagen och himlen varit klarblå. Fredricks föräldrar kom ju upp igår och var snälla och passade barnen efter lunch så att Fredrick och jag kunde få ett par åk helt själva. Jag har ju egentligen bara åkt skidor en gång tidigare och det var för 6 år sedan, men med de barnvänliga backarna här så hann vi träna lite innan vi åkte upp i de lite större backarna. Det var underbart!

Vi har ju som sagt Fredricks föräldrar på besök, men tjejerna vill så gärna besöka barnpassningen här i huset mitt emot (fråga inte, haha. De gick förbi och tittade in och efter det har de inte släppt detta barnpalats!) så det kanske vi hälsar på imorgon så kan de vara där medan vi tar ett par åk bara vi fyra vuxna.

Nu har vi precis ätit pizza efter pulkaåk och vi har en trött liten sparv här hemma som gärna vill sova snart. Emilia – som alltid sover middag vid lunch i vanliga fall –  har inte alls velat sova på dagarna här. Det finns alldeles för mycket för henne att göra som är så mycket roligare än lite sömn, haha.

Dags att ta kväll och bara vara. Tack för ännu en härlig semesterdag!

Kram.

Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs

Underbar och solig dag med blå himmel!