God kväll ♥

Imorse vaknade vi till snö här i Branäs! Ja, det var ju snö när vi kom i söndags, men imorse föll det ner stora flingor utanför fönstret. Vi åt frukost, tog på oss kläderna och klampade ut i korridoren mot backen. Idag var det andra dagen (tredje med någon timme på söndagen) och även dagen då alla tre åkte kunde åka ner för backen själva. Jag försökte ställa mig i mitten av backen och tog emot dem när de kom åkande, men det räckte med en gång sen var de redo att åka ner själva.
Julia var den som inte fick nog och hade suktat efter knappliften hela dagen, så när vi andra var nöjda tog Fredrick på sig sina skidor och åkte två åk nerför den ‘guppiga backen’ som Julia kallade det. Hon var så stolt! ♥

Efter skidorna åt vi lite lunch i lägenheten, tog en sväng förbi gymmet, vidare till pulkabacken för ett par åk och sen förbi barnens after ski! Så gulligt att se alla barnen stå och dansa och våra tjejer älskade det! Så idag har de fått träffa Björnbusan och Björnbusen flera gånger under hela dagen – både i backen och på after skin!
Fredricks föräldrar kom upp idag också och det var tre glada barn som verkligen ser fram mot att visa vad de lärt sig under de här dagarna i backen.

Dags för lite mys och sen tar vi kväll!

Kram.

Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs

Perfekt hörna för tjejerna att leka i under tiden Fredrick och jag tränade!