Hej på er ♥

Hoppas ni mår kanon! Vi har äntligen kommit till skidparadiset och igår eftermiddag checkade vi in och fick vår lägenhet i Branäs. Och jag säger bara det: den här platsen är magisk.

När vi kom hit igår så var klockan strax efter 15 och vi räknade med att stanna inne resten av kvällen. Det brukar ju ändå ta en stund med incheckning, bära upp saker, få parkering osv, men igår körde in i garaget, tog en plats (älskar när man får välja!), hittade nycklarna i ett av facken innanför trapphusets dörr och sen var det klart. Förstår ni? Sen var det klart. Det var helt magiskt för en barnfamilj där vi räknat med så mycket mer innan vi kunde slå oss till ro.
Vi bar upp vår packning och bestämde oss för att ta ett eftermiddagsåk ändå. Barnbackarna ligger precis här på baksidan av huset där vi bor och skidor + pjäxor + stavar + hjälmar fanns framkörda och lämnade i vårt fack nere i skidrummet. Jag blev nästan galen på hur smart allting var, haha! Så vi åkte ner med hissen, gick genom garaget till skidrummet, tog på oss allting och sen gick vi direkt ut i backarna. Det är precis såhär man vill ha det när man åker iväg med barn! Precis såhär!
Tjejerna var taggade upp över öronen när vi klev ut i backen och de första åken gick kanon. Vi gick hem vid 18 och lagade middag innan det var tre tjejer som mös upp i sina sängar och slog på varsin film.

Det här stället är så härligt och vi kommer trivas så bra den här veckan! Det är dessutom väldigt rent, fräscht och supermodernt varav de två första punkterna är mer än viktiga för mig. Att det är hygieniskt är så himla viktigt och den moderna känslan blir pricken över i:et!

Nu är Fredrick ute och åker längdskidor i spåren här utanför. När han gick ut så gick tjejerna och jag gick ner till mataffären här i bottenvåningen, köpte kakor och har precis myst här hemma. Julias ögon faller ihop när som helst och de andra pysslar med sina tidningar som de fick av mamma och moster innan vi åkte.

Det här livet alltså. Älskar skidsemestrar!

Vi hörs snart igen!

Kram.

Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs BranäsBranäs Branäs Branäs Branäs Branäs

Älskar det här livet och Branäs gör det så enkelt att ta sig ut i backarna med barn! 🙂