God kväll på er ♥

Hoppas ni mår bra! Vi kom bokstavligt talat precis innanför dörren efter en pulkatur efter middagen. Det frös på natten som var och har varit krispiga backar idag vilket gjorde att pulkaåkningen gick lite snabbare än vanligt ikväll, haha. Men tjejerna skrattade och tyckte att det var superskoj som alltid!

Idag har vi njutit av solen här och till lunch passade vi på att testa fiket här. Barnpassningen som jag nämnde igår ligger precis bredvid fiket och det var bara så mysigt. Våfflorna var supergoda och det var glada barn som åt upp dem i ett nafs efter all skidåkning!

På tal om skidåkning. Fredrick – som uppenbarligen är den bättre skidåkaren av oss två, haha – har varit så grym med tjejerna och idag tog han med dem från barnbackarna till juniorbackarna. Han åkte upp och ner med dem flera, flera gånger och de var så duktiga och nöjda efter sina turer när de satte sig på fiket, klara för dagen.

Nu ska vi krypa upp i soffan här i lägenheten och slå på något på tv. Mycket handlar ju om Corona just nu och jag hoppas verkligen att det får avta nu. Det är fruktansvärt vad som pågår just nu och jag hoppas inte att fler ska behöva lida ♥

Hoppas ni mår bra och att ni har ett skönt slut på den här veckan.

Kram.

Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs Branäs

Våffellunch! 🙂