Heeeeej på er alla vinterälskare!!

Nu är vi äntligen framme i Branäs och det ska bli sååååå kul att få dela vår semester med er här på Branäsbloggen!

Vi är familjen Tiger, bestående av mamma Emma, pappa Victor, Lucas 9,5 år, Isadora 6,5 år, William 2 år och Oliver 6 månader och det här är vår fjärde skidsemester i Branäs!! Denna gången har vi också med oss farmor och farfar och kusinen Bim som är lika gammal som Lucas 🙂 Alla ser sååååå mycket framemot att ge oss ut i backen!

Vi lämnade Göteborg strax innan 11.00 idag och kom fram vid 16.00. Det gick verkligen såååå smidigt trots två småbarn i bilen (Lucas och Isadora åkte med farmor upp). Vi stannade bara en gång på vägen för att äta medhavd matsäck (varmkorv och bröd) i bilen och kissa och byta blöja.

Vi bor i en jättemysig lägenhet på Soltorget som ligger precis vid skidliftarna uppe på Branäsberget. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng och två rum med våningssängar – perfekt för Lucas, Isadora och William 🙂 Till Oliver finns det resesäng och matstol. Det finns också ett kök/vardagsrum och toalett med värmeskåp för alla blöta/kalla kläder när man kommer in efter skidbacken. Vi ska ta lite fler bilder så att ni får se 🙂

Köket är utrustat med allt man behöver för att laga mat så det är verkligen perfekt för oss som kommer äta den mesta maten i lägenheten 🙂 Det enda vi behövde komplettera med var elvisp och våffeljärn så att vi kan göra egna våfflor. Mums! Men om man inte har med sig våffeljärn så gör det inget för värmestugan i bottenvåningen har supergoda våfflor! Namnam!

När vi kom fram idag så packade vi upp och lagade ordning gnocchin som Emma hade förberett hemma. Det blev en riktig festmåltid! Perfekt start på denna semestern!

Här sitter vi hela gänget, utom mamma Emma som tar bilden 🙂

Nu sover alla barn utom minstingen som vi hoppas somnar snart för nu är vi också supertrötta!

Ses imorgon!