Heeeeej på er alla Branäs-följare!

Nu är det äntligen vår tur att få dela med oss av vår resa hit till Branäs! Vi är en härlig familj från Göteborg som är inne på vårt tredje år här i Branäs och vi bara älskar det! Innan vår första resa hit, så trodde vi att vi var lite mer av en solsemesterfamilj, men ack så fel vi hade! Nu tycker vi att den bästa kvalitetstiden med familjen spenderar man i fjällen och helst i Branäs! Vi älskar fortfarande att åka till solen, men det är här i fjällen vi vuxna också blir barn igen 🙂

Vår ”lilla” familj som inte är så liten längre består av mamma Emma, pappa Victor, Lucas 8,5 år, Isadora 5,5 år, William 1 år och bebisen i magen som är beräknad i juli 2022 🙂 Här är en bild på oss som fotograf Johanna tog i höstas 🙂

Vi har redan hunnit med ett par dagar här i Branäs eftersom vi kom redan i torsdags och det ska bli riktigt kul att dela resten av vår resa här med er! Kika gärna in på vår instagram för att se vad vi har haft för oss hittills @pasmallen.nu och håll koll på insta story som uppdateras flitigt!

Här i Branäs bor vi en supermysig lägenhet på Bävertorget som ligger nere i Branäs by – perfekt läge, nära till både barnbackar och längre åk!

Utsikten från vår balkong

Utsikt över Branäs byn, långt upp i backen 🙂 Lägenheterna vi bor är till höger 🙂

Pappa Victor åker helst bräda, men åker även skidor för att kunna hjälpa Isadora eftersom mamma Emma är nybörjare och inte kan hjälpa barnen så mycket i backen 😛 Lucas och Isadora går i skidskola så Lucas gick om mamma Emma redan förra året och är GRYM på skidor! Isadora klarade av nivå 1 på skidskolan i helgen och börjar på nivå 2 imorgon!

Isadora tillhörde ”Tigrarna” – särskilt passande med tanke på vårt efternamn, inte sant?!

Våra första dagar här har varit MAGISKA! Vi har startat dagarna tidigt i backen och bara gått in en kort stund för lunch och sen gett oss ut igen! Lucas har åkt nonstop från morgon till kväll medans föräldrarna har fått bytas av med att ta hand om minstingen William.

 

Så här stolt var Lucas över mamma Emma när hon hade tagit sig hela vägen ner från toppen till Branäs by utan att ramla 🙂

William gillar också fjällen 🙂 När vi säger att det är dags att gå ut så sätter han sig lugnt i knäet och låter sig tas på alla kläder och följer med ut. William trivs bäst med att vandra runt i den knarrande snön eller att sitta i vagnen som vi hyrt på plats här i Branäs. När han somnar brukar vi ställa vagnen längst ner i barnbacken och åka lite tillsammans med Lucas och Isadora.

Idag har vi varit ute i backen hela dagen, vi åt till och med lunch i backen! Finns det något godare än korv direkt från grillen efter en förmiddag i backen?! Nej, det är nästan oslagbart – precis som nygräddade våfflor till kvällsmat efter sista kvällsåket! Och det var precis vad vi åt idag! Mums!

Kvällen avslutades med en spelkväll, vi spelade det nya Cluedo Junior där man ska lista ut vem som gjorde sönder leksaken och när. SÅÅÅÅ MYSIGT! Den här helgen kunde verkligen inte varit bättre!

Fortsättning på resan följer imorgon!