Vi kan inte fatta att vår resa redan är slut! Varför måste tiden gå så fort när man har roligt?! Redan imorgon åker vi hem till Göteborg igen :-/

Vi har i alla fall haft en fantastisk sista dag tillsammans med alla barnen och farmor, farfar och kusinen Bim. Vi har hunnit med massor av olika backar på olika nivåer och gofika inne på caféet på Soltorget.

Idag gick barnen sista dagen på skidskola och så har varit vi åkt favoritbacken Nintendoland med dom massor av gånger.

Det bästa med att vara på skidsemester är att man får så mycket kvalitetstid barnen. Det är aldrig någon annan gång som man har så här mycket rolig tid ihop som när man är på skidsemester! Vi älskar verkligen det!

Efter skidskolan idag fick Lucas en lyckoamulett, den här grankvisten 😊

William (vår 2-åring) har också åkt lite skidor även om det blev mest pulka. Idag sov han och Oliver i vagnen medans vi åkte skidor med dom stora barnen 🙂

En annan höjdpunkt på resan var att Lucas provade snowboard! Han imponerade verkligen på oss alla med sin talang att lära sig så snabbt!

Isadora gjorde också en massa framsteg i skidskolan och åkte både blåa och röda backar för första gången. Nästa år är det på tiden att mamma Emma också går i skidskola och avancerar lite. Annars kommer alla barn åka ifrån henne illa kvickt!

Tack så mycket Branäs för denna gången! Vi har verkligen haft en fantastisk resa och vi längtar redan tillbaka!