Förra året upptäckte vi en ny favoritbarnbacke på toppen av Branäsberget – nämligen Nintendoland! Det är en fartfylld, smalare grön backe med alla Nintendo-figurer, gröna rör och gen- och senvägar vid sidan av backen. Sååå himla rolig och lekfull backe! Vi älskar den allihopa, även om den är lite mer utmanande för mamma Emma som inte alltid får stopp på sina skidor om det är för smalt och inte finns så mycket utrymme att svänga. Haha! Igår var Isadoras första gång i Nintendoland och hon var SÅ stolt som klarade det även om det var lite läskigt också 🙂

Lucas åker dom flesta backar, även röda backar, och på skidskolan har dom åkt någon backe i skogen också! Lucas berättade ”vi åkte på stigen!” Såå spännande! Lucas går i nivå 3 och dom startar och avslutar sina lektioner på toppen av Branäsberget.

Efter skidskolan så hämtar någon av oss honom och då blir det antingen röd backe ner om pappa Victor hämtar eller blå backe om mamma Emma hämtar. Dom blå backarna är tillräckligt utmanade för mamma Emma på sina håll 🙂 Tur att hon har världens bästa Lucas som peppar henne hela vägen ner!

Det är kul att titta på pistkartan och hitta på en runda att åka 🙂 Igår tog vi oss upp på Branästoppen från ”Björnbuseland Byn” utan att använda gondolen och sen åkte vi tillbaka hela vägen ner igen. Kan ni se hur vi gjorde för att ta oss upp? Det är en kul runda!

Här är Lucas och Emma högt upp på berget! Lucas kallar backen bakom oss för stupet! Jag förstår varför för det känns som det när man står vid avsatsen, men det är bara en blå backe. Haha!

Isadora behärskar redan alla gröna backar här nere i Byn så vi tänkte ta gondolen upp till toppen och åka ner till ”Björnbuseland Berg” och åka barnbackarna uppe på berget istället. Det blir en lagom utflykt för henne och kul att åka lite andra backar också 🙂

William vill gärna vara med och titta på när syskonen åker och vi pratar mycket om nästa år, då ska William också få åka skidor! Det kommer bli så KUL!!! Dom där pyttesmå knattarna som åker är ju bara för gulliga!