Det var sannerligen ett smart drag att ta med farmor och farfar på fjällenresan! Både igår och idag så har vi vuxna åkt några åk alldeles ensamma 🙂 Idag passade vi på att besöka toppstugan! Sååååå himla mysigt!

Det var faktiskt första gången som vi besökte toppstugan och Emma, som inte varit fjällen lika mycket, fick testa sin första Rumumba! Så himla gott och kul med något som är typsikt för fjällen 🙂 Förutom en massa goa grejer att dricka så fanns det också gulaschsoppa i toppstugan. Namnamnam! Vi åt inte det idag, men nån dag måste vi bara äta det!

Efter besöket i toppstugan åkte vi en runda med vår stora kille Lucas som gärna ville åka Långsvängen som går från toppen av berget. Idag var det fint väder på den sidan av berget, medans det var lite mer disigt åt andra hållet. Det är fördelen med att bo här uppe på berget, vädret kan skilja sig mycket både när man jämför med hur det är nere i dalen och på olika sidor av berget. Här uppe är det ofta bättre väder 🙂

Ser ni utsikten?! Det är mäktigt att stå här och se ner över landskapet här nedanför!

Backen på bilden ovan är en blå backe, men Emma tycker fortfarande att just den är ganska svår. Igår råkade hon åka baklänges en liten bit två gånger, men än så länge har hon inte ramlat i alla fall! Träning ger färdighet!

Kvällen avslutades med hemlagat i lägenheten och sedan spelkväll tillsammans med farmor och farfar och alla barnen 🙂