Vilken fantastisk först dag vi har haft här i Branäs! Vi har varit i backen mer eller mindre hela dagen! På förmiddagen hade Isadora och Lucas skidskola, trodde vi… haha! Vi gjorde ordning barnen lite försent och fick väldigt bråttom att hinna i tid. Som tur var hade vi förbeställt skidorna som Branäs hade kört ut till vårt boende så det var bara att gå ner och sätta på sig allt. Isadora kom i tid till sin skidskola, men Lucas blev 20 minuter försenad, så när Victor och Lucas kom upp till toppen av berget där nivå 4 håller till så var skidskolan inte där. Emma ringde Branäs supporttelefon som snabbt hjälpte till och då visade det sig att Lucas skidskola var kl 13.00 istället för 10.45! Snacka om tur i oturen! Då missade han ingenting 🙂

Oliver sover i vagnen som vi lånat från Branäs – så smidigt att slippa ta med vagn 🙂

Idag har vi även hunnit med lite pulka-åkning 🙂 Emma sprang upp och ner för barnbacken med William i babypulkan, men ganska så snabbt bestämde han sig för att han också ville åka skidor som alla andra. Sagt och gjort, vi gick in i skidförrådet och hämtade Williams pjäxor och skidor istället och han var så nöjd! Men vi trodde inte att han skulle våga åka, vi trodde inte ens att han skulle ha pjäxorna på sig någon längre stund – gissa om vi blev förvånade när han sakta, sakta, började ta sig framåt på skidorna! Det enda han inte ville var att få hjälp! Han ville göra själv. Sakta, sakta tog han sig till liften och åkte rullbandet upp med pappa Victor och sedan åkte han ner. Bara en gång gick han med på att mamma Emma höll honom i handen. Såååå himla roligt! Vi föräldrar var sååååå stolta att vi höll på att spricka!

William åker skidor för första gången!

Vi åt sen lunch idag och sen åkte Emma ut med dom stora barnen en stund. Det blev några åk från toppen av berget som avslutades med varm saft innan vi åkte tillbaka till lägenheten för att göra oss ordning för att äta middag på restaurang Ladan.

Det var första gången vi åt middag på restaurang Ladan, vi har bara ätit lunch där igång och då åt vi gulaschsoppa! Såå himla gott! Idag blev det ryggbiff, fisksoppa, torsk, pannkakor och kycklingspett och barnen fick glass som ingick i barnmenyn 🙂 Det bästa med restaurang Ladan, enligt både barn och vuxna, var att dom har ett gediget lekrum för barnen! Vi vuxna kunde sitta i lugn och ro och prata och barnen kunde busa och leka precis hur mycket dom ville. Isadora fick en ny jämnårig kompis med nästan samma namn som henne själv som visade sig bo granne med oss! Hur kul!?!

Emma och farmor Lena 🙂

Hela gänget 🙂

Nu ligger alla barnen och sover gott i sina sängar och vi vuxna ska alldeles strax lägga oss också 🙂 Man blir trött på ett så himla skönt sätt när man är ute så här mycket och det bästa av allt, man sover såååå bra!