Imorse lämnade vi Branäs för denna gången och körde hemåt. Det tog strax över 5 timmar för oss att ta oss hem till Göteborg och nu har vi packat upp all vår packning och myst ner oss på soffan. Utanför fönstret blåser vinden hårt och imorgon väntar skola och vardag igen, men det gör inget för vi har verkligen haft en fantastisk skidsemester!

Som vi har njutit och vilka minnen vi har skapat tillsammans med våra barn! Det här kommer vi kunna leva länge på!

Utcheckningen var precis lika smidig som incheckningen. Vi lämnade helt enkelt bara vårt kuvert med nyckelkorten i en brevlåda som fanns på exakt samma ställe som vid incheckningen, alltså i trappuppgången till vårt boende. Och utrustningen som vi hade lånat lämnade vi kvar i skidförrådet så kommer personal från skiduthyrningen och hämtar upp den. Vi hade även utkörning av skidutrustning till boendet vid ankomst så vi behövde aldrig besöka skiduthyrningen, så smidigt! Den tjänsten tillhandahåller Branäs gratis för att minska trängseln – så bra!

Vi bodde på Bävertorget som var perfekt för oss som barnfamilj eftersom vi hade nära till allt. Barnbackarna var precis utanför vårt fönster och på andra sidan av vårt boende fanns restaurang, närlivs, lekrum, gondolen upp till toppen m.m.

Vi har precis lämnat Isadora på skidskolan och bakom William skymtar vårt boende, så nära ligger Bävertorget!

Det här var vårt tredje år i Branäs och det blev precis lika fantastiskt som dom andra åren 🙂 Tack så mycket Branäs för en underbar skidsemester och tack alla som Branäsföljare som har varit här inne och läst! Om ni vill se mer av oss så finns vi på bloggen pasmallen.nu och instagram @pasmallen.nu 🙂