Idag var det vår sista dag här i Branäs och även om man (läs: Emma) är trött i kroppen och har träningsvärk, så vill ingen av oss åka hem. Det är såååå kul att åka skidor och det känns som vi aldrig kommer tröttna! Idag kikade solen fram och vi njöt av en fantastisk soluppgång från vårt frukostbord. Himlen var alldeles orange och längst ner var det en strimma som nästan såg ut som att den brann. Det såg häftigt ut!

Lunchen tog vi längst ner i backen, där vi tände en grill tillsammans med ett trevligt gäng från Skåne. Dom hade en dotter i Isadoras ålder och dom fann varandra direkt och turades om att åka på Isadoras tefat vid pulkabacken som är precis intill grillarna.

William studerar noga allt pappa Victor gör vid grillen – han var så fascinerad och pratade på hela tiden, men om vad har vi ingen aning om! Haha! Kika gärna på vår insta story @pasmallen.nu där det finns en video som ni kan höra hur han pratar 🙂

Han är så rolig den lille killen! Så här springer han runt i snön och rätt som det är så har han ramlat omkull! Men han blir inte ledsen, han ligger bara där och väntar på att någon ska plocka upp honom 🙂

Efter lunch (som blev en väldigt sen lunch) så åkte Emma och barnen upp till Branästoppen och åkte ner till Soltorget där solen går ner.

Himlen var sååååå vacker! Det var olika färger åt vart håll man än tittade!

Efter solnedgången åkte vi några åk i en blå backe i närheten. Den var perfekt för Isadora att visa upp allt hon har lärt sig i skidskolan. Hon både svängde och bromsade utan att ramla. Hon bromsar MYCKET bättre än mig (Emma), jag blev såååå imponerad!

Sist men inte minst så avslutade vi en fantastisk vecka i Branäs med Barnens Afterski! Isadora dansade glatt med i alla låtar. William var alldeles uppslukad av föreställningen och då och då stämde han också in i vissa rörelser! Såååå gulligt!

Efter showen fick alla barn som ville en kram av Björnbusan eller Björnbusen. Isadora älskar att kramas och ställde sig givetvis i kön för att få en kram. Strax efter kom lille William som nog också ville ha en kram men inte riktigt vågade hela vägen fram så Björnbusan vinkade till honom 🙂 Sötisen!

Nu är vi hemma och ska mysa ner oss på soffan lite innan läggdags!